keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Tapettiunelmia ja valinnan vaikeus

Unelmatapettini ovat pääasiassa yliampuvan suurikuvioisia, jotka eivät todellakaan miellytä isännän silmää. Eivätkä ne sitten todellisuudessa sopisi edes meidän sisustustyyliin. Remontti on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että olisi pikku hiljaa aika tehdä
valintoja.

Keittiön tapetin olin valinnut jo ennen kuin olimme edes ostaneet taloa. Tiesin vain, että haluan keittiöön puolipaneelin ja yläosaan Econ tweed tapetin sinisenä. Tämän haaveen saan onneksi toteuttaa täällä.

(Kuva täältä)

Muiden huoneiden tapetit ovat sitten hankalampia. Alusta asti olimme aivan varmoja, että olohuoneeseen tulee tapetti, jossa on leveät pystyraidat. Mielellään beigenä tai harmaana. Mutta, mutta. Nyt, kun mallipalasia on haettu, ovat kaikki pystyraitaiset olleet liian laimeita tai kiiltäviä. Lisäksi pelkään, että beige tapetti taittaa liikaa keltaiseen eikä sovi esimerkiksi harmaan sohvamme kanssa. Joten aloin selailla uudelleen nettisivuja ja löysin seuraavia ihania tapettivaihtoehtoja. 

(Kuva täältä)

(Kuva täältä

Ylläolevat tapetit ovat Boråsin Silent Nature mallistosta. Molempia tapetteja on monessa eri sävyssä, mikä ei tee valintaa yhtään helpommaksi.
(Kuva täältä)

( Kuva täältä)

Kaksi edellistä tapettia ovat Cfw:n valikoimista. Värimaailmaja tyyli on meillä selvillä, kunhan osaisi valitan juuri sen meidän olohuoneeseen sopivan tapetin. Jos olohuoneeseen tulee kuviotapetti, valitsemme todennäköisesti kirjastoon jonkun neutraalimman tapetin. Lisäksi valittavana on tällä hetkellä eteiseen tuleva tapetti. Eteisen tapetti jatkuu todennäköisesti rappukäytävästä yläkerran aulaan asti, joten valitsemme siihen varmaankin jotain yksiväristä.

Hauska nähdä, toteutuuko joku näistä tapettiunelmista, vai valitsemmeko jotain aivan muuta. Voisin tehdä postauksen myös vanhempien makuuhuoneen sekä lastenhuoneen unelmatapeteista. Lisäksi olen suunnitellut postausta lähtötilanteesta kuvien kera. Näitä ja paljon muuta tulossa, kun löydän muuttokuormasta kameran piuhan ja saan siirrettyä kuvia.

-Anii

P.S. pahoittelen kuvien kokoeroja ym. Näin tabletilla kirjoittaessa menee siitä mistä aita on matalin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti