keskiviikko 20. elokuuta 2014

Väliaikakuulumisia

Taas on vierähtänyt hetki viimeisestä postauksesta. Kaikennäköistä on kuitenkin tapahtunut viime viikkoina. Turun reissun jälkeen saimme keittiön käyttöön. Nyt sieltä puuttuu enää matot lattiasta ja yksi ilmastointiputken kotelointi. Eli ei paljon mitään enää! Täytyy sanoa, että oli kyllä vaikeaa saada inspiraatiota muuttolaatikoiden purkamiseen. Mutta miljoonan astianpesukoneen täytön ja tyhjennyksen jälkeen kaikki tavarat alkaa olla paikallaan.

Keskiviikkona 13.8 meille tultiin muuraamaan pönttöuuni. Tätä ennen isäntä sai tapetoitua olohuoneen sekä  asennettua laminaatit. Eli olohuoneesta puuttuu enää vain listat. Tänään meille tuotiin olo- ja ruokailuhuoneen väliset lasipariovet. Ne saadaan asentaa sitten, kun ruokailuhuoneen lattia saadaan paikoilleen. Ruokailuhuoneesta puuttuu muutama kipsilevy, kattopaneelit, tapetit sekä lattia. Pieni rypistys enää edessä ja saadaan alakerta kokonaan käyttöön!

Myös kuistilla on tapahtunut muutosta, saimme nimittäin pohjamaalattua vanhat panelit. Nyt pitäisi enää pari kertaa maalata seinät ja kuisti on uutta lattiaa vaille valmis. Piti lisätä vielä loppuun kuvia pönttöuunista, mutta en saanut vieläkään lisättyä kuvia tabletilla. Ehkä seuraavalla kerralla jaksan avata läppärin niin saan vähän lisättyä edistymiskuvia remontin keskeltä.

-Anii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti